Top Home Designs   |  Hug.me - Get a dinner date this weekend   |  International Dating
Takaisin

Koiran hoitajana hoidettavana

Kirjoittanut: Miau

 

Olen 18-vuotias tyttö. Minulla on pitkä seurustelusuhde meneillään. Seksi oli ja on hyvää, mutta kerran kuulin jotain, joka teki seksistä poikaystävän kanssa riittämätöntä. Eksyin nimittäin Itsetyydytysfoorumille, ja luin sieltä eläinseksistä. Aloin lukea eläinseksinovelleja ja katsoa siihen liittyviä videoita. Erityisesti ajatus seksistä koiran kanssa kiihotti minua. Aina eläinseksiä ajatellessani kostuin hetkessä läpimäräksi. Videoita katsellessa sain ihanan orgasmin koskematta itseeni, muuten orgasmin eteen saa todella nähdä vaivaa.

No, halusin ehdottomasti päästä toteuttamaan kiihottavimman fantasiani. Meillä oli kyllä kotona koiria, kaksikin, mutta valitettavasti väärää sukupuolta. Laitoin toisen niistä kuitenkin nuolemaan litisevää pilluani levittämällä sinne voita. Se oli taivaallista ja sain järisyttävän orgasmin! Tein näin silloin tällöin, mutta se ei riittänyt minulle. Halusin, että uroskoira panee minua rajusti takaapäin isolla kyrvällään, niin että huudan nautinnosta.

Luulin, että en pääsisi koskaan toteuttamaan fantasiaani. Yllätyksekseni tilaisuuteni kuitenkin tuli. Kaverini oli lähdössä perheineen ulkomaille ja harmitteli, kun ei ollut löytänyt vielä koiralle hoitajaa. Tiedän kyllä kaverini koiran, Topin. Se on isokokoinen uros ja olen sitä ajatellutkin fantasioissani, se kun on joskus kaverinikin päälle yrittänyt hyppiä.

Ilmoittauduin tietenkin heti vapaaehtoiseksi hoitamaan koiraa. Meille en sitä voinut ottaa, koska oli kaksi narttua jo muutenkin, joten tarkoitus oli, että kävisin sitten kaverini kämpillä hoitamassa sitä. Sehän sopi minulle vallan mainiosti.

Vihdoin tuli aika, kun minun oli tarkoitus mennä ensimmäisen kerran ruokkimaan ja lenkittämään Topia. Teki mieli ryhtyä hommiin heti, mutta päätin ensin ruokkia ja lenkittää sen. Sitten tulin takaisin ja katsoin kaverini koneella netistä koirapanovideon. Olin taas heti märkä ja voihkin kiihotuksesta. Topi tuli katsomaan, mitä puuhailin ja ilmeisesti haistoi kiimaisen vittuni, sillä se tunki päänsä jalkoväliini ja haisteli sitä. Näin kuinka Topin kyrpä alkoi pilkistää tupestaan.

Siirryin sohvalle istumaan ja otin housut pois jalastani. Levitin haarani auki. Topi oli seurannut kiivaasti perässäni ja työnsi oitis märän kuononsa pilluuni. Se alkoi lipoa. Voi sitä nautintoa! Tulin monesti Topin hieman karhean kielen koukkiessa syvältä litisevän pilluni mehuja. Lipova kieli tuntui klitoriksessa ihanalta. Koskaan oma narttukoirani ei ollut nuollut näin, ja syynhän voi arvata. Tämän huvin aikana laukesin kahdesti!

Kun työnsin Topin pois luotani, näin sen melko suureksi kasvaneen munan. Sen juuressa oli tuppi. Tiesin mikä se oli. Odotin sitäkin innolla.

Topi alkoi vaikuttaa levottomalta. Nousin sohvalta ja se yritti hypätä minua vasten. Päätin vähän kiusata sitä ja itseäni...

Kävelin ympäri kämppää ilman housuja Topi kiivaasti nenä minussa kiinni kulkien ja välillä minua vasten hyppien. Pyllistelin ja tarjosin pilluani Topille. Välillä menin kontilleni, mutta nousinkin taas ylös, kun Topi yritti tulla päälleni. Koira alkoi käydä malttamattomaksi ja niin kyllä minäkin.

Olin aivan kiimassa. Minun oli pakko saada kyrpää sisään ja heti! Menin makaamaan sohvaa vasten perse pystyssä. Topi hyppäsi oitis selkääni ja alkoi tähtäillä kyrpäänsä kohti pilluani. Autoin sitä vähän kädelläni, ja heti kun kyrvän pää oli huulilla, Topi survaisi sen rajusti sisään. Voihkaisin äänekkäästi. Iso kyrpä tuntui sisälläni niin ihanalta!

Topi aloitti rankan nainnin. Juuri tätä olin halunnutkin! En ollut koskaan kokenut mitään sen kaltaista! Topi jyysti hirveällä tahdilla. Tunsin kuinka sen kyrvän nesteitä tuli sisälleni ja se vaan silti jatkoi naimista. Sain todella rajun orgasmin. Huutoni kuului varmasti naapureille! Koira vaan jatkoi ja todellakin otti minut. Lopulta tunsin, kuinka siltä purkautui valtava mällimäärä ja tuppi meni pilluni sisälle. Tulin toisen kerran. Olin aivan raukeana nautinnosta.

Topi yritti vetää kyrpäänsä ulos, mutta me olimme nalkissa. Topin liikkuessa tuppi hieroi G-pistettäni ja sain taas rajun orgasmin.

Olimme jumissa varmaan kymmenen minuuttia, kunnes Topi nousi pois päältäni. Olin aivan lopussa, enkä jaksanut nousta sohvalta, vaan retkotin vain siinä. Topi alkoi oitis nuolla pilluani ja mälliä valuvia reisiäni puhtaaksi. Aikansa nuoltuaan se sai minut jälleen tulemaan.

Lopulta jaksoin nousta. Olin saanut elämäni kyydit. Olin odottanut seksin koiran kanssa olevan upeaa, mutta sain paljon, paljon enemmän kuin olin odottanut. Tämä oli elämäni ihanin kokemus.

Puin päälleni ja katsoin, kun Topi makasi kaverini sängyllä ja tuijotti minua. Voi kuinka olisinkaan halunnut uudestaan, mutta tiesin, etten jaksaisi eivätkä paikkani kestäisi sitä. Siispä lähdin kotiin. Sen päivän hoitaminen oli ohi, tosin Topi oli kyllä hoitanut minut enkä minä sitä.

Viikon ajan kun minun oli määrä hoitaa Topia, toistimme saman joka päivä. Yhtenä päivänä olin kaverini kämpällä melkein aamusta iltaan ja panimme Topin kanssa melkein koko ajan! Miten koirat jaksavatkaan?

Viikon jälkeen harmitti, kun kaverini palasi lomaltaan, enkä enää voinut pitää hauskaa Topin kanssa. Odottelen lisää mahdollisuuksia harrastaa seksiä koiran kanssa.